NederlandsEnglish

Turnkey

Het betrekken van of verhuizen naar een nieuwe locatie heeft nogal wat voeten in aarde. Met name als het gaat om het inrichten van uw nieuwe kantoor moeten er keuzes worden gemaakt over eisen & wensen, vormgeving, inkoop en uitvoering. Er moet veel geregeld worden en de kans is groot dat een of meerdere zaken anders lopen met consequenties voor uw budget, de opleverdatum en de kwaliteit.

The Garden maakt het u makkelijk, wij bieden u namelijk het zo genaamde Turnkey Pakket. Op basis van uw situatie, wensen én de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting, ontwerpen wij voor u een 'state of the art' inrichtingspakket. Het gaat hierbij om de vloerafwerking, scheidingswanden, speciale vaste inrichting zoals pantry's, databekabeling en beveiliging.Tevens wordt gezorgd voor alle benodigde aanpassingen van de technische installaties die de inrichting met zich brengt.

Op basis van onze inkoopkracht en project management skills kunnen wij u de vaste kantoorinrichting aanbieden tegen een uiterst aantrekkelijke prijs en zonder planning- en/of budgetrisico. En indien gewenst zijn wij ook bereid de investering naar ons toe te trekken en het geheel turn key aan te bieden waardoor deze post niet bij u op de balans staat.

Interesse in dit voordelige gemak?
Neem dan contact op met CBRE, 020 - 62 62 691